CHAMPAGNE ACTIE

Het champagnehuis Sandrin is bereid om opnieuw een speciale cuvée te maken. Er is een nieuw exclusief etiket en bijhorende capsule ontworpen.

De nieuwe capsule 2020 toont de gerestaureerde leeuwen.

De 100% Pinot Noir champagne is van het zonovergoten 12 ha groot familiebedrijf Jean Sandrin uit Celles-sur-Ource, nabij Troye. De flessen hebben kunnen rijpen in de authentieke 200 jaar oude kelders.

Er is dit jaar de exclusieve CD van de Zwitserse top cellist Constantin Macherel met het prachtige werk ’Souvenir de Spa’ van de Halse François Servais. Constantin Macherel geeft een concert in Halle. Dit met het Sonora Quartet van Paul Heyman op zondag 26 januari 2020 om 16 uur in de Servaisacademie.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van de Champagne en van de CD gaat naar een deel van de kost voor de restauratie van de 2e fase van de muurschilderingen. Een deel van de opbrengst gaat naar de steun van de voorstelling van Constantin op 26 januari 2020 in Halle.

Prijs per fles : 24 € & prijs vanaf 6 flessen : 22.5 € (135 per doos dus). Tax ten belope van 1,96 EUR per fles zijn reeds vereffend.

Prijs CD met ticket concert CD Constantin Macherel op 26 januari 2020 : 20 €

Prijs CD Constantin Macherel : 15 €

RESERVEER  HIER voor de CHAMPAGNE  –     de CD van CONSTANTIN