Ontbijt buffet

Geniet met vrienden of familie van een zoet en hartig ontbijtbuffet in Villa Servais. Dit ontbijt bestaat uit verse producten, heerlijk seizoensfruit en smaakvol, dagvers brood.

Geef er een feestelijke toets aan en kies voor de formule met Champagne Sandrin Villa Servais.

Praktisch:

Reserveer een tafeltje in de gezellige ontbijtruimte op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag van 8 uur tot 11 uur. U betaalt 32 euro per volwassene (warme dranken en verse thee inbegrepen) en 16 euro per kind tot 10 jaar.
Wij werken enkel op reservatie om u optimaal te kunnen ontvangen.
Heeft u zin om iemand te verwennen met een cadeaubon voor een ontbijt in Villa Servais? Neem dan contact op via info@villaservais.be.
Meer info Reserveer

Afternoon Tea

Wij verwelkomen u met plezier in onze gezellige tearoom. Neem plaats aan een van de tafeltjes of in de zithoekjes. Bij zonnig weer is ons ruim terras in de tuin geopend.

In onze tearoom plaatsen we graag de traditie van de afternoon tea centraal. Wij serveren u een menu dat uit drie onderdelen bestaat. We starten met een trio van traditionele sandwiches, gevolgd door zelfgemaakte scones met slagroom, ‘lemon curt’ en confituur. Tot slot eindigen we met een assortiment van huisgemaakte gebakjes.

Praktisch

Reserveer een tafeltje voor de afternoon tea op zondag tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Wij werken enkel op reservatie om u optimaal te kunnen ontvangen. Op zaterdag organiseren we afternoon tea voor groepen vanaf 25 personen.

De prijs voor het arrangement bedraagt 35 euro per persoon.  Maak het extra feestelijk met een glaasje Champagne Sandrin Villa Servais of Oude Geuze van het huis. Heeft u zin om iemand te verwennen met een cadeaubon voor een afternoon tea in Villa Servais? Neem dan contact op via info@villaservais.be.

Meer info Reserveer