Organiseer een bedrijfsevent in Villa Servais

Bent u op zoek naar een unieke plek om een teambuilding of bedrijfsevenement te organiseren, met of zonder overnachting? Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een exclusief evenement in de villa en haar prachtige tuin? Of wilt u een evenement combineren met een vleugje gastronomie, natuur, sport of cultuur? Dan zal de Villa Servais aan al uw verwachtingen voldoen.

Deze onlangs gerenoveerde 19de eeuwse villa in neopalladische stijl is ideaal gelegen in het hart van Halle, dicht bij de snelweg, het station en de bushalte, en beschikt over twee vergaderzalen van 70 m² en 20 m², evenals een “business lunch” ruimte van 40 m². U kunt ook gebruikmaken van onze koffiecorner. In een uitzonderlijk kader kunt u zich concentreren op opleidingsworkshops of een vergadering, en tijdens uw lunchpauze kunt u ontspannen in de prachtig aangelegde tuin in de schaduw van de historische linde waaronder François Servais zich ook graag ontspande. De villa beschikt over enkele elektrische fietsen en oplaadpunten voor zowel fietsen als elektrische wagens.

Een bezoek aan het stadspark of het centrum van Halle kan ook de perfecte manier zijn om te ontspannen. Hier vind je leuke cafés, restaurants en winkels. Andere activiteiten zijn ook mogelijk: de Servaiswandeling met gids, aikido in de tuin, een wandeling langs het kanaal…

Neem via info@villaservais.be contact met ons op en we werken met plezier een voorstel op maat voor u uit.

Contacteer ons

Bibliotheek Ernest Van Dijck

De Bibliotheek Ernest Van Dijck bevindt zich op de eerste verdieping van de Villa Servais en is toegankelijk voor onze gasten.

Ze dankt haar naam aan de tenor Ernest Van Dijck, die in 1886 trouwde met Augusta, de jongste dochter van François Servais. Hij ondernam verschillende concertreizen door Amerika, trad op in Europese operahuizen en verwierf grote faam in Wenen als vertolker van de opera’s van Richard Wagner.

De Ernest Van Dijck bibliotheek biedt een uniek uitzicht op de gerestaureerde Sint-Martinusbasiliek door de drie terrasdeuren. Het is een mooie setting die plaats biedt voor een vergadering, workshop,… tot maximum 12 personen.

De bibliotheek staat in verbinding met de Louis Thevenet-lounge, die plaats biedt aan nog eens twaalf personen.