François

Kamer François bevindt zich op de eerste verdieping met een adembenemend zicht op de gerestaureerde Art-Deco kerk Sint-Rochus en de feeërieke achtertuin en is luxueus ingericht voor twee personen. Ze omvat naast een eigen bureau met zetelseen badkamer met douche, prachtig kraanwerk en een apart toilet ook een comfortabel kingsize 5* bed met kwalitatief Belgisch bedlinnen. Voor de afwerking koos Maud het ‘Golden Lily’ Jacquard behang met ineengestrengelde leliestammen in de kleurtint Midnight Blue uit de William Morris-collectie van House of Hackney. Neem plaats in de azuurblauwe sofa die Mie ambachtelijk restaureerde en waan u even terug in de tijd van Servais.

Boek hier

Sophie

Kamer Sophie bevindt zich op de eerste verdieping van het gastenverblijf van Villa Servais naast de bibliotheek Ernest Van Dijck en het gezellige salon met open haard. De kamer werd bekleed met Artemis Velvet in de kleurtint Petrol Blue van House of Hackney, geïnspireerd op het design van William Morris. De ruimte ademt de luxueuze levensstijl uit die Sophie Feygin gewend was en is comfortabel ingericht voor twee personen. Ze omvat een bureau met zetels, een badkamer met douche, een apart toilet en een comfortabel kingsize 5* bed met uitzonderlijk Belgisch bedlinnen. Verpoos in de prachtige sofa’s, gestoffeerd door Maud, en geniet vanuit uw bed van het onovertroffen uitzicht op de Sint-Martinus Basiliek.

Boek hier

Marie-Henriette

Suite Marie-Henriette is een riante kamer op de eerste verdieping van het gastenverblijf met centraal zicht op de prachtig ingerichte tuin van Villa Servais en de Art-Deco kerk van Sint-Rochus. In de kamer kunt u twee originele houten moerbalken terugvinden, een authentieke marmeren schouwmantel en unieke kunstwerken. Deze kamer beschikt over een ruim kingsize 5* bed met kwalitatief Belgisch bedlinnen. Het luxeverblijf met intens blauwe accenten werd uitgewerkt in Blackthorn Velvet uit de William Morris-collectie van House of Hackney en omvat naast een bureau ook een eigen salonnetje en een extra tafel. De badkamer is luxueus ingericht met een ligbad, douche, dubbele lavabo en prachtig Belgisch kraanwerk. Waan u even een echte koning(in) en neem plaats in de unieke koningsblauwe sofa’s, die Maud met veel kennis van het ambacht heeft gestoffeerd. 

Boek hier

Joseph

De deluxekamer ‘Joseph’ is uitgewerkt in warme tinten die harmonieus combineren met de gezelligheid van het originele houten dakgebinte. De vogels, bloemen en wijnranken op het Gaia Vermillion-behang met kleuraccent bordeaux (collectie van House of Hackney) geven de kamer een unieke vurige gloed. Dit luxe-verblijf is gelegen op de tweede verdieping van het gastenverblijf net naast het klein salon waar u in alle rust van een thee kan genieten. U geniet er van een wijds uitzicht op de gerestaureerde Art-Deco kerk Sint-Rochus en de volledig aangelegde achtertuin van Villa Servais. Deze kamer beschikt over een ruim kingsize 5* bed met kwalitatief bedlinnen en een apart toilet. De badkamer is luxueus ingericht met een ligbad, douche en stijlvol kraanwerk. ‘Joseph’ omvat naast een bureau ook comfortabele gestoffeerde sofa’seigenhandig bekleed door Maud. De ideale plek om even tot rust te komen.  

Boek hier

Franz Liszt

Kamer ‘Franz Liszt’ is een deluxe-kamer op de tweede verdieping van het gastenverblijf met een spectaculair uitzicht op de Art-Deco kerk Sint-Rochus en de voormalige conciërgewoning. U kunt er genieten van de pracht van de gotische Halse basiliek en de voortuin van Villa Servais. De uitgestrekte kamer beschikt over een ruim kingsize 5* bed dat opgemaakt is met kwalitatief Belgisch bedlinnen en een apart toilet. De badkamer is comfortabel ingericht met een ligbad, douche en esthetisch kraanwerk. Geniet van deze kunstzinnige kamer in Opia Velvet van House of Hackney uitgewerkt in de kleurtint brons. Neem plaats in de knusse sofa’s die door Mie met veel oog voor detail werden gestoffeerd 

Boek hier

Cyprien

Aanpalend aan het gezellige salon met open haard bevindt zich kamer ‘Cyprien’.  Deze comfortabele kamer voor twee personen op de eerste verdieping van het gastenverblijf met zicht op de 19de eeuwse lindeboom en cederboom is luxueus ingericht met azuurblauwe en roze accenten. U beschikt over een toilet in de badkamer en een volledig uitgewerkte douche met prachtig kraanwerk van de Belgische producent RVB. U kan wegdromen in het kwalitatief Belgisch bedlinnen waarmee het 5* bed werd opgemaakt of plaatsnemen in een gerestaureerde sofa, door Maud met veel passie én kennis gestoffeerd. De ruimte kan via een geprivatiseerd halletje samen met kamer ‘Misia’ omgevormd worden tot één ruime familiesuite.

Boek hier

Franz

Franz is een deluxe kamer op de eerste verdieping van het gastenverblijf van Villa Servais gesitueerd net naast de bibliotheek en het gezellige salon met open haard. De kamer is luxueus ingericht voor twee personen en biedt een fenomenaal zicht op de gotische Sint-Martinusbasiliek. U verblijft in een gezellige ruimte met bureau en prachtig gestoffeerde sofa’s. De kamer heeft een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en prachtig kraanwerk van de Belgische producent RVB. U slaapt in een comfortabel kingsize 5* bed en kan wegdromen in kwalitatief Belgisch bedlinnen.  

Boek hier

Misia

Kamer ‘Misia’ bevindt zich op de eerste verdieping van het gastenverblijf en biedt een magnifiek zicht op de rustgevende tuin van Villa Servais en de 19de eeuwse lindeboom waaronder ook Misia en Adrien François Servais graag verpoosden. U kunt deze ruimte via een doorgang met kamer ‘Cyprien’ combineren tot één grotere familiesuite. De kamer is luxueus ingericht voor twee personen en weerspiegelt het frivole en kunstzinnige karakter van kleindochter Misia. U verblijft in een ruime kamer met bureau en stijlvol gestoffeerde sofas van de hand van Maud. De kamer heeft een eigen toilet en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en prachtig kraanwerk van de Belgische producent RVB. U slaapt in een comfortabel kingsize bed opgemaakt met kwalitatief Belgisch bedlinnen.

Boek hier

De Kamers

Alle kamers zijn luxueus uitgerust: