Tearoom in een charmant historisch kader

Tijdens zijn leven trok cellovirtuoos François Servais er regelmatig op uit om concerten te geven in verschillende landen. In onze tearoom vindt u een assortiment aan thee dat een duidelijke knipoog geeft naar zijn vele reizen doorheen Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Frankrijk, Oostenrijk en zijn fascinatie voor Japan. De theeselectie werd zorgvuldig samengesteld door Ann Vansteenkiste van Curiosithee. Deze theesommelier is van opleiding herboriste en deelt haar passie voor thee graag met u. Geniet van de subtiele smaken en harmonieuze blends.

BOEK JOUW UNIEKE THEE ERVARING HIER!

Afternoon Tea

In onze tearoom plaatsen we graag de traditie van de afternoon tea centraal. Wist u dat dit gebruik bij de Britse bevolking al ingeburgerd is sinds 1840, de periode waarin Villa Servais werd gebouwd. Koningin Victoria van Groot-Brittanië wilde meestal niet wachten tot het diner werd opgediend en liet in de namiddag een kleine maaltijd met broodjes, boter, slagroom, koekjes en cake klaarmaken. Ze nodigde haar vriendinnen uit om mee te genieten van al dat lekkers. Het begrip ‘afternoon tea’ was geboren.

Wij serveren u in onze tearoom een menu dat uit drie onderdelen bestaat. We starten met een trio van traditionele sandwiches, gevolgd door zelfgemaakte scones met slagroom en confituur. Tot slot eindigen we met een assortiment van huisgemaaakte gebakjes.

RéserverBOEK JOUW UNIEKE THEE ERVARING HIER!